Overzicht supplementen

Wij kunnen u ook adviseren bij het bezoeken van diverse musea in Gouda. Bijvoorbeeld Museum Gouda, de fraaie St.Janskerk met zijn gebrandschilderde ramen of het Kaasmuseum in de Waag. 

Hofje van Jongkind

Het Hofje van Jongkind is weer tot volle bloei gekomen. De enthousiaste eigenaars hebben het Hofje en hun koffie/lunchhuis rigoureus verbouwd.

Bezoek het authentieke Hofje van Jongkind, een moment van rust en gezelligheid.

Voor uw ontbijt, lunch of met vrienden iets te vieren, het kan allemaal.

Koffie met iets lekkers en uitleg huis koffiebranderij, slechts € 5,95 p.p. voor Stadswandeling Gouda gasten.

Boek direct deze leuke aanbieding met uw wandeling. Klik hier.

www.hofjevanjongkind.nl

 

Van Vliet Siroopwafelen
Bakkerscafé en banketbakkerij van den Berg/siroopwafelbakkerij van Vliet.

Siroopwafelworkshop

Met deze workshop neemt u een kijkje bij ons achter de schermen en krijgt u een stukje historie te horen over onze siroopwafel. Daarna gaat uzelf een siroopwafel  bakken in onze demonstratiebakkerij. € 7,95 p.p. inclusief een kopje koffie/thee.

Reserveer deze leuke workshop met uw wandeling. Klik hier.

Er zijn meer mogelijkheden wat betreft demonstraties en catering. Vraag ons ernaar.

www.siroopwafel.nl

 

Chocoladeatelier PUUR

Chocoladeatelier PUUR voor bonbons en chocoladekunst.

Peter en Henny van Driel werken uitsluitend met de beste grondstoffen. Zonder chemische geur/kleur en smaakstoffen. Werken met het chocolademerk VALRHONA.

U krijgt een demonstratie chocolade bereiden en uitleg wat er allemaal voor komt kijken. Dit is alles inclusief een heerlijke bonbon voor slechts € 6,50 p/p.

Boek deze leuke workshop direct met uw wandeling. Klik hier.

www.puurchocolade.nl

 

Kaaswinkeltje

Het Kaaswinkeltje is allereerst bekend om zijn heerlijk Goudse Boerenkaas maar honderden andere kazen zijn op voorraad.

Bij het Kaaswinkeltje krijgt een korte uitleg over de kaasbereiding, aansluitend een kaasproeverij en daarbij een heerlijk likeurtje. € 6.50 p.p.

Boek deze proeverij direct met uw wandeling. Klik hier

www.kaaswinkeltje.com

 

THE GOUDA SHOP

Een van de unieke winkels in Gouda is The Gouda Shop. Hier sta je versteld van het brede aanbod van stijlvolle, bijzondere en grappige producten. Ongetwijfeld zul je hier slagen als je op zoek bent naar een verrassend kado voor vrienden, familieleden of gewoon voor jezelf.

Wij hebben in samenwerking met The Gouda Shop een leuke aanbieding voor onze gasten kunnen maken. Met een groepje van 4 personen kunt u zich in de shop laten fotograven met op de achtergrond een stukje gracht en hoogte punten van de stad. Voor Stadswandelingen Gouda gasten geen €14,95 maar slechts € 9,95 per 4 personen. Heel leuk om te doen.

Boek dit leuke item direct met uw wandeling. Klik hier.

www.thegoudashop.nl

 

Wijnkoperij van de Velde en Halewijn.

Van de Velde en Halewijn is de oudste wijnkoperij in Gouda. Al sinds de oprichting in 1818 gevestigd aan de Peperstraat in het historische centrum van Gouda.

Van de Velde en Halewijn organiseert regelmatig private wijnproeverijen. Inclusief catering met hapjes en/of een diner naar uw wensen.Voor een sfeervolle en culinaire middag of avond. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Speciaal voor Stadswandeling Gouda gasten krijgt u een rondleiding en uitleg over de geschiedenis van wijn en de wijnkoperij. En aansluitend een glas wijn in de sfeervolle kelders van de wijnhandel. € 5,50 p/p.

Boek direct deze leuke proeverij bij uw wandeling. Klik hier.

www.veldehalewijn.nl