PRIJSLIJST en INFO


Het historische centrum van Gouda heeft een middeleeuwse maatvoering. Je kunt bijna zeggen dat alles binnen handbereik is. Binnen zijn grachtengordel zijn veel fraaie historische gebouwen en monumenten te bewonderen.

Per groep/stadsgids is een maximum van 20 personen gesteld. Dit maximum is nodig om de verstaanbaarheid van de gids voor u te waarborgen. 

Is uw groep groter dan 20 personen dan kunt u een extra gids inhuren. U betaalt voor een gids en de duur van de wandeling. Van 6 tot max 20 personen per gids.

De prijs van een wandeling gedurende anderhalf uur is € 75,-. De prijs van een wandeling van een uur is  € 60,-.

De toelichting bij de wandeling zal in het Nederlands gegeven worden. Andere talen zijn in voorbereiding.

Startplaats van elke wandeling is bij de voorzijde van het historische stadhuis aan de Markt 1.

Een wandeling is uitsluitend schriftelijk via ons contactformulier te boeken.

De wandeling is pas definitief als wij het volledig ingevulde contactformulier ontvangen hebben. En een retour bevestiging naar u verzonden is. Geeft u a.u.b. aan met hoeveel personen u ons komt bezoeken plus datum en tijd.

U kunt de vergoeding bij de gids ter plekke afrekenen.

Uw noodzakelijke gegevens voor het boeken van een wandeling zullen met respect voor uw privacy een korte tijd opgeslagen worden. Zie onze voorwaarden.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw veiligheid tijdens de wandeling. U dient zich aan de geldende verkeersregels te houden. De Gids zal zijn/haar uiterste best doen alles in goede banen te leiden.

Het  Gidsenteam