NIEUW — U kunt aansluitend aan onze wandelingen een supplement boeken.

Een kleine workshop, proeverij of een heerlijk kopje koffie met gebak. Klik op SUPPLEMENTEN.

Story Walking “Pieter Pijnacker”.

Een nieuwe interactieve stadswandeling over een waar gebeurd verhaal. U zal worden meegenomen in een Story die zich afspeelt in het jaar 1860. Ene Pieter Pijnacker zal in dat jaar op gruwelijke wijze gestraft worden voor een simpele diefstal met grote gevolgen. We gaan er niet teveel over verklappen maar het zal leuk en leerzaam worden. De prijs van deze speciale Story Walking, inclusief een leuke traktatie, is € 14.50 pp. De wandeling is vanaf 6 personen te boeken. Bent u al nieuwsgierig geworden?

Stadswandeling ” De parels van de stad”.

De stadswandeling ” De parels van de stad” is uitermate geschikt voor gasten die de mooie binnenstad van Gouda niet eerder bezocht hebben. Gouda heeft op een betrekkelijk klein gebied vele honderden gebouwen en monumenten die het bezichtigen meer dan waard zijn. U komt op lang bewaarde plekken. Diverse malen krijgt u het gevoel dat u een “Poorter” van Gouda bent. Een inwoner uit de Middeleeuwen. Daarbij zullen diverse anekdotes en weetjes de revue passeren. Bent u al nieuwsgierig en enthousiast geworden? 

Stadswandeling “Beelden en Gevelstenen”

Deze interessante wandeling laat u bijzondere elementen van de stad zien. Wij leiden u langs de vele fraaie beelden en gevelstenen die Gouda rijk is. Van toegangspoortjes tot en met timpanen, van een Gaper tot en met festoenen. De meesten met een bijzonder verhaal. Erg leuk om te doen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

WANDELING
Average rating:  
 1 reviews
by Liesbeth on WANDELING
Steegjes en hofjes

Het was een ontzettend leerzame en leuke ervaring. De gids was zeer goed op de hoogte over historie van de stad Gouda. Ik raad Stadswandelingen Gouda graag aan.