Klik op de foto’s voor een duidelijke vergroting.

Stadswandeling ” De parels van de stad”.

De stadswandeling ” De parels van de stad” is uitermate geschikt voor gasten die de mooie binnenstad van Gouda niet eerder bezocht hebben. Gouda heeft op een betrekkelijk klein gebied vele honderden gebouwen en monumenten die het bezichtigen meer dan waard zijn. U komt op lang bewaarde plekken. Diverse malen krijgt u het gevoel dat u een “Poorter” van Gouda bent. Een inwoner uit de Middeleeuwen. Daarbij zullen diverse anekdotes en weetjes de revue passeren. Bent u al nieuwsgierig en enthousiast geworden? Boek hier uw wandeling, wij staan voor u klaar. 

Stadswandeling “Beelden en Gevelstenen”

Deze interessante wandeling laat u bijzondere elementen van de stad zien. Wij leiden u langs de vele fraaie beelden en gevelstenen die Gouda rijk is. Van toegangspoortjes tot en met timpanen, van een Gaper tot en met festoenen. De meesten met een bijzonder verhaal. Erg leuk om te doen.

Boek hier uw wandeling.

Stadswandeling “Steegjes en hofjes “

De wandeling “Steegjes en Hofjes” is ontzettend leuk en verrassend. Wij laten u heel smalle en spannende steegjes zien, steegjes waar menig Gouwenaar nog nooit geweest is. Veel van de steegjes zijn uit de 14e eeuw. Gouda heeft diverse romantische hofjes die ook nu nog steeds bewoond zijn. Boek hier deze onvergetelijke wandeling. Deze wandeling is minder geschikt voor gasten die moeilijker ter been zijn.