Hofje van Jongkind – Koffie en lunch.

Het Hofje van Jongkind is dit jaar weer tot volle bloei gekomen. De enthousiaste eigenaars hebben het Hofje rigoureus verbouwd tot een koffie en lunch café.

Het Hofje is een oase van rust en heeft een leuke sfeer. Genieten na het shoppen.

www.hofjevanjongkind.nl

Gebouw “De Waag” en VVV informatie..

Het VVV is op de beganegrond gevestigd en op de eerste verdieping vindt u het interessante Kaasmuseum. U kunt zich hier bij het VVV over alle informatie en leuke activiteiten van Gouda laten informeren.

Kijk op de site http://www.welkomingouda.nl

AGA kookhuis JANTRUS

Reserveer exclusief, alleen voor u met uw gezelschap, een heerlijke culinaire avond verzorgd door Chef kok Arthur en charmante gastvrouw Marjan

Naaierstraat 9, 2801 NE Gouda. 06-22254064 of mail ons: jantrus@planet.nl

www.agakookhuisjantrus.nl

DE HOLLANDSCHE IJSSEL 

Altijd Anders.

De stichting Hollandsche IJssel Altijd Anders doet zijn best om deze streek met 100 km ijsseloevers nog bekender te maken. Kijk even op deze site, leuke in interessante informatie.

www.hollandscheijsselaltijdanders.nl

ARTI LEGI

Het gebouw Arti Legi is een volledig stijlvol gerestaureerd eclectisch gebouw uit de 19e eeuw. Het pand leent zich uitstekend voor meetings, seminars, diners, trouwlocatie en o.a. kunst exposities. Vraag naar de mogelijkheden.

www.artilegi.nl  – info@artilegi.nl

0182-743050 – Markt 27, 2801 JJ Gouda.

Van de Velde en Halewijn – zelfstandige wijnkoperij

Het oudste “1818” Wijnhuis van  Gouda gelegen aan de Peperstraat 88/96 in het historische centrum. Van de Velde en Halewijn hebben een ruime keuze in excellente wijnen. Regelmatig worden er wijnproeverijen gehouden en dit kan ook speciaal voor u georganiseerd worden.

www.veldehalewijn.nl  –  info@veldehalewijn.nl  – 0182-520022